johannes rypma boeken bij fun factor eventsWie kent niet de super populaire en nuchtere Friese zanger Johannes Rypma uit het derde seizoen van het televisie programma ‘The Voice of Holland‘.

Johannes Rypma boeken voor uw feest evenement? Boek hem bij Fun factor events!
Entertainment boekt u bij Fun factor events! Vraag vrijblijvend een offerte aan.


De zanger uit het team van Nick en Simon overtuigde het publiek onder andere met het nummer ‘Sex On Fire‘. Johannes is nu te boeken als tape-act en zet gegarandeerd de hele tent op zijn kop!

The Voice of Holland finalist Johannes Rypma heeft begin 2013 een platencontract getekend met platenlabel Artist & Company. De eerste single met de titel ‘Play Me‘ is een echte rockplaat en het unieke aan deze single is dat er gelijktijdig twee versies verschijnen: een Engelstalige en een Friese versie getiteld ‘In libben Yné Rock n Roll‘ waarvan de Friese tekst geschreven werd door niemand minder dan Syb van der Ploeg van de Friese popgroep De Kast.

De 20-jarige Friese Johannes behaalde met grote meerderheid de finale van The Voice of Holland 2012 voor het team van Nick & Simon. Uiteindelijk werd hij tweede na Leona Phillipo. Voor zijn deelname aan The Voice of Holland trad Johannes al frequent op mijn zijn eigen band in Friese feesttenten. Zijn droom was altijd om de nieuwe Syb van der Ploeg te worden. Om dat doel te bereiken, besloot hij mee te doen aan The Voice of Holland, hij wilde één keer in zijn leven een poging hebben gedaan om door te breken via een talentenjacht. Johannes volgde tot voor kort een opleiding tot tractormonteur, maar besloot om zich uit te schrijven zodat hij zich volledig kan storten op zijn zangcarrière.


Prijs op aanvraag


Optreden van 1 x 30 minuten inclusief.

E-mailen