helemaal hollands boeken bij fun factor eventsNa hun TV-optreden als Boyzone in de Henny Huisman’s Soundmixshow, is het Carlo & Leo voor de wind gegaan in de Nederlandse muziekwereld. De start begon met de megahit ‘I save the day’ waarmee zij wekenlang in de Top-40 stonden. Als Move-it zongen zij heel Nederland plat met hun Engels-talige optredens.

Helemaal Hollands boeken voor uw feest evenement? Boek hem bij Fun factor events!
Entertainment boekt u bij Fun factor events! Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Toen Carlo & Leo in 2006 het roer omgooiden naar het Nederlandse lied verrasten zij heel muziekland met hun onnavolgbare hitmedleys en gingen zij verder onder de naam HELEMAAL HOLLANDS. Met grote successen als ‘de Ober’‘Omdat ie zo mooi is’‘Waar is dat feestje’ – en vele andere hits, werd Helemaal Hollands een begrip niet alleen op vele evenementen in ons land maar ook ver daar buiten…!

Dankzij TV-programma’s als ‘Fort Boyard’, ‘Syndroom’ met Johnny de Mol, ‘Sterren Muziekfeest op het Plein’, ‘Hart voor Muziek’, ‘Toppers van Oranje’ enz is de naam Helemaal Hollands enorm bekend geworden.

Op dit moment brengen Carlo & Leo nieuwe hits ook voor jouw feestje. Het optreden bestaat naast het Nederlandse repertoire nu ook uit Engels- en Duitstalige hits en niet te vergeten stampende meezing-medleys.


Prijs

€1595,- excl. BUMA en BTW
Optreden van 1 x 30 minuten inclusief monitorset of A-set


 
 
 
E-mailen