grad damen boek je bij fun factor events

Grad Damen boeken voor uw feest evenement ? Boek hem bij Fun factor events !
Artiesten  boeken bij Fun factor events ! Vraag vrijblijvend een offerte aan.

  • Grad-Damen-BuroLivemuziek.nl_
  • Grad-DamenGrad Damen trad al op 17-jarige leeftijd op in Café Bolle Jan, de kroeg van René Frogers’ vader. De serieuze doorbraak volgde in 2000 met “Alisha“, een vertaling van Julio Iglesias’ “Un canto a Galicia“. Dit lied behaalde de 22e plaats in de Nederlandse Single Top 100.

Grad Damen boeken voor uw feest evenement? Boek hem bij Fun factor events!
Entertainment boekt u bij Fun factor events! Vraag vrijblijvend een offerte aan.


Grad trad daarna regelmatig op en tijdens een van die optredens kwam hij ook zijn huidige vrouw tegen met wie hij twee zonen heeft. De volkszanger André Hazes, met wie Damen bevriend was, verzorgde een privé-optreden tijdens het huwelijk van de Bredase zanger.

Begin 2010 scoorde Damen een grote hit in de Single Top 100. Het nummer “Ik hou het meest van jou” was het eerste nummer dat hij zelf geschreven had, speciaal voor zijn vrouw Danielle. Het kwam voort uit een samenwerkingsverband met The Basily Boys, die eerder meededen aan het SBS-programma Hollands Got Talent.

In 2012 komt Grad Damen terug twee singles “Lach nog heel even“ gevolgd door “Zolang ik lichtjes in jouw ogen zie”. Beide singles worden met open armen ontvangen omdat volgens fans en kenners Grad Damen hiermee terug keert naar zijn ‘oude, vertrouwde’ sound.Prijs

Vanaf €1295,- ex btw en BUMA.

Optreden van 1 x 30 minuten inclusief geluid tot maximaal 250 personen of inprikken op aanwezig geluid..