Alpenzusjes boeken bij fun factor events  • Alpenzusjes-02
  • alpenzusjes

De party act voor uw Après-ski feest

De zingende zusjes blazen het dak eraf met hun nieuwe feestknaller ”Helemaal dol”. Op ludieke wijze krijgen zij elk feest gegarandeerd aan de gang. Het publiek gaat lekker los, zet spontaan de polonaise in en jumpt gezellig met de zusjes mee.


De agenda van de Alpenzusjes raakt steeds voller dankzij hun aanstekelijke liedjes, sprankelende performance en niet in de laatste plaats omdat deze twee vrolijke meiden twee geweldige zangeressen zijn. Hun hits: Naar Voren, Naar Achter, Hutje Op De Hei en Kontebonke zetten de tent compleet op zijn kop. Met hun nieuwe single Haka gaan ze op de internationale tour. Ze dansen met kinderen op hun versie van de Haka. Met deze vrolijke meezinger uit de studio van Goldfinger kunnen de voetjes weer van de vloeren en dansen de Alpenzusjes tot diep in de nacht.In juni 2017 is de nieuwste single van de Alpenzusjes uitgebracht. Swing lekker mee op de nieuwe single van Alpenzusjes: Spring Op En Neer.

Prijs

Vanaf €1695,- excl. buma en BTW
Optreden van 1 x 30 minuten inclusief geluid monitor-setDe Alpenzusjes boeken voor uw feest evenement? Boek hem bij Fun factor events!
Entertainment boekt u bij Fun factor events! Vraag vrijblijvend een offerte aan.


E-mailen